Rammer & Fittings

Rustfrit Stål Motorcykel Foran Hydraulisk Bremse Olie Slanger Linjer Rør, Slange Forstærket Bremse-System til Harley XL 883 1200 X48

Rating
kr67.06 kr62.36

Detaljerede beskrivelse:

Betingelse: 100% Helt Nye

Størrelse:1100MM

Hul diameter: 10mm

Antal: 1 stk

Materiale: Høj kvalitet Flettet Rustfrit Stål slange

Montering:

For Harley-Davidson Sportster XL883 XL1200 X48

Let at Installere, men installeres af professionelle anbefales!

Ingen Installation, Instruktion og Ingen Monteringsbeslag!

Pakke inkluderet:

1 Stk * Bremse-Olie Slange Line

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering. 8. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hestespecialisten.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

  • Item Højde: 0
  • Mærke: RÅD HÅBER
  • Item Bredde: 0
  • Motobike Gøre: Harley-Davidson
  • Materiale Type: Rustfrit Stål
  • Element Type: Dækker & Dekorative Lister
  • Model Navn: 2593
  • Element Vægt: 0.2
  • Item Længde: 110