Solid Messing Metal Nøglering, Metal Snap Krog Messing Krog Til Nøglering Metal Taske Krog Til Rem

salg Materiale: Messing Materiale Størrelse: 70mm Farve: messing

Forsendelse

1. Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling. 2. Fortæl mig venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-2 dage; ellers sender vi din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt. 3. Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode.Normalt tager det 7 dage 4. Nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen.Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden.Hvis du ikke modtager den vare, som i tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil jeg hjælpe dig med at spore det.

Returret

1. Eventuelle mangler eller skader produkt, bedes du kontakte os først, før du åbner en tvist.Vi vil reagere hurtigt,og give dig en tilfredsstillende løsning.Tak! 2. Bemærk at holde produktet i dets oprindelige tilstand og tage billeder som dokumentation for en refusion eller udskiftning. 3. Menneskeskabte skader, der anvendes vare er ikke accepteret.

Acceptere tilpasning

1. Antallet af tilpassede farver skal være mere end 5000pcs, i henhold til den tilpassede farve citat.Du kan være nødt til at betale en bestemt prøve gebyr.Prøven gebyr er omkring 30$-100$. 2.Minimum ordremængde for tilpasset stilarter er 10000pcs.Du er nødt til at give tegninger eller prøver.Skimmel åbning vil medføre mug gebyrer.Formen gebyr er omkring 50$-300$

Feedback

1. Du bedes venligst bekræfte modtagelsen af produkterne efter at du har fået dem. 2. Hvis du har spørgsmål til de produkter, du har modtaget, skal du kontakte os i tide, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemer og gøre dig tilfreds. 3. Vær venlig at give os positiv feedback.Tak for din tid!Velkommen til at besøge igen!

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Vægt: 15g
  • Mærke: IVODUFF
  • Materiale: Metal
  • Model-Nummer: ivo-027
  • Type: Let Arrangørerne