Værktøjer

Professional 5 i 1 Heat Tryk på Overfør Maskine Svinge Væk Sublimation Presse for T-Shirt, Krus Cap Plade

Rating
kr1 137.02 kr1 034.68

Fremme til STORBRITANNIEN og Europa Køber

Afsendelse Direkte Fra Vores London (UK) Lager

Levering måde : Lokale Agent Forsendelse

Send Ikke At

Jersey & Guernesey (GY1-9,JE1-4,BF) I UK

Campione d ' Italia: 22060 ; Livigno: 23030 I Italien

Hvis Du Er Lokal I island-adresse.Kontakt os før du køber

Vi Har også Lager I Usa/ England/ Tyskland & Sydney

Besked Til Os For At Kontrollere, Om Varen Har Lager I Oversea Lager

Funktion:

Alsidig drift - Fem separate varme elementer tillade overførsler til en bred vifte af elementer, såsom stof, metal, keramik, træ og glas.Oprette dine egne brugerdefinerede T-shirts, musemåtter, plader, kaffe krus, kasketter, tote-tasker, nummerplader, og mange andre unikke og sjove elementer.

Nem at bruge - Kommer fuldt samlet og klar til brug (printer og papir medfølger ikke).

Swing-away design - Dette design er en forbedring i forhold til muslingeskal design, som trykket er rettet direkte ned og er derfor mere jævnt anvendes; dette forbedrer kvaliteten af det færdige overførsler.Fuld 360-graders rotation af swing arm, giver varme element til at flyttes sikkert til side, hvilket reducerer risikoen for utilsigtet kontakt.

Digital LCD-timer - Preset ønskede tid og en akustisk alarm vil lyde, når tid er komplet; hjælper med at undgå over-eksponering.

Digital LCD-temperatur kontrol - Indstil den ønskede temperatur og element vil stoppe varme, når de forudindstillede temperatur er nået.

Full-range-pres-indstillingsringen - Let at få adgang, top-monteret kontrol.Dette gør det pres for at blive justeret i henhold til tykkelsen af det materiale, du overfører til.

Belagt håndtag - Behageligt gummi greb, til hverdags-brug og lang produktionen kører.

Teflon-belagt element - i Modsætning til andre maskiner med bare-metal varme elementer, der alle elementer, der følger med denne maskine, bortset fra den fælles landbrugspolitik tryk på, er teflonbelagt.Disse overflader er non-stick, forhindre, at brændende af overførsler, og kræver ikke separat silikone/teflon plader.Den fælles landbrugspolitik tryk er bearbejdet af high-grade aluminium, og på grund af dens størrelse, form og design, kræver det ikke særlige ark enten.

Aftagelig nederste plade - Nedre-platformen er hævet med dual støtter; disse giver rummet til t-shirts til at være let placeres i og fjernes fra maskinen, og den understøtter give pladen til at være nemt byttes at konvertere maskinen til et fælles landbrugspolitik tryk på.

Stiv stål - Maskine er heavy-duty, kommercielle-grade, super stabil og bygget til at holde.

Opmærksomhed - maskinen skal have en korrekt holdbar beskyttende jorden linje.

Tekniske Parametre:

Spænding:

220V 50Hz

Effekt:

1000W

Foreslået temperaturinterval:

0-220°C

Timer Kontrol:

kan indstilles fra 0 – 999 sekunder

Varme bord størrelse:

38 X 29CM / 15" X 11.4"

Varme tallerken (lille):

Ø 12CM / 4.7"

Varme plade (stor):

Ø 15CM / 5.9"

Varme kop størrelse:

10.5 X 23,5 CM / 4.1" X 9.3" (udfoldet)

Varme hat størrelse:

14 X 8CM / 5.5" X 3.1"

Brutto Vægt:

23.56 KG

Package:

46X46X53CM

Pakken indeholder:

1 X Fladskærms varme maskine

1 X Strømforsyning, ledning ( med EU Stik)

1 X Brugervejledning

2 X Plade Varme plade

1 X Cap varme plade

1 X Krus varme plade

Bemærk venligst:

Lyden af dørklokken fra pyrograph maskine er ensbetydende med en påmindelse, der hører til de normale fænomen

1.Når forvarm temperatur når en bestemt temperatur, buzzeren ring

2.Når maskinen timeren når en Forudindstillet tid, dørklokken ringer.

Betaling: 1.Betaling skal ske senest 5 dage efter auktionen. 2.Du kan betale med Visa,Mastercard,Western Union,QiWi, og Bank Overførsel.Vi accepterer også Alipay på Hestespecialisten.dk. 3.Vi er ikke ansvaret for eventuelle vigtigt afgifter,skatter og gebyrer.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være forud for køb 4.Angiv dine specielle ønsker i besked noter, når du foretager betalingen.Fragt: 1. Worldwide shipping. (Vi leverer ikke til en postboks) 2. Vi vil sende dig tracking nummer når varen er afsendt, så du kan spore din pakke i detaljer. 3. Vi sender varer, hovedsagelig via EMS, Hong Kong Post,China Post,DHL,UPS,FedEx,TNT og Særlige Linje Hurtig Service. 4. Leveringstid: Generelt har brug for om 6-15 dage til at de fleste hovedstaden og de store byer, mindre byer og yderområder kan have brug for lidt mere. 5. Næsten alle forsendelser vil blive leveret direkte fra vores flere lagre til din side/dør, det er mere appreciately, at hvis du efterlade en detaljeret bosat adresse med et gyldigt telefonnummer.Garanti: 1. Alle vores varer (medmindre andet er specificeret) er sikker på at være helt nye og udført med fuldt mindst 12 måneder Garanti. 2. For skader ved ankomsten, skal du være samarbejdsvillig til at tage fotos om skaden og sende til os for at undersøge. 3. For bekræftede lille produkt defekt på din godkendelse, kan vi sende dig reservedele, de for det meste er gratis, men for de dyre dele (for eksempel LCD-SKÆRM),kan du blot returnere de defekte dele til at bytte gode. 4. Køber bærer portoen til returnering, vi betaler for at gensende.Feedback: 1.Vi vil forlade positive tilbagemeldinger efter modtagelse af betaling. 2.Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig for os. 3.Kontakt os, hvis du ikke er tilfreds med varen, efter at modtage det,vil vi give dig en tilfredsstillende løsning inden du forlader Neutral eller Negativ Feedback.

  • Pakke: Boks
  • Anvendelse: Elektrisk Værktøj Sæt, Varme Tryk På Maskine
  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK
  • Antallet af Stykker: 5
  • Model-Nummer: GY-THJ-X5YFSJB-220V
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Sublimation Krus Hat Krus Plade
  • Mærke: Amonstar