Kamera Og Foto Tilbehør

1.5 * 3m/4.9 * 9,8 ft Video Studio Foto Baggrund Baggrunden Blå Klassiske Mur, Træ-Gulv Mønster for Portræt Fotografering

Rating
kr123.43 kr85.16

1.5 * 3m/4.9 * 9,8 ft Video Studio Foto Baggrund Baggrunden Blå Klassiske Mur, Træ-Gulv Mønster for Portræt Fotografering

På denne baggrund er af størrelse 1,5 * 3m/4.9 * 9,8 ft, høj nok til fotografering af figur fra nyfødte til teenagere.Du kan også bruge som dekoration til bryllup dage/festival/ceremoni & osv.Billedet er computeren udskrives for at sikre troskab; materialet er problemfri, non-glare & holdbar.

Funktioner:

Af størrelse 1,5 * 3m / 4.9 * 9,8 ft : wall del 2m/6.6 m, gulv del 1m/3.2 m; højt nok til, at billedet af figur fra baby til teenager.

Kan være baggrunden dekoration til bryllup dage/festival/ceremoni & osv.

Problemfri og levende mønster skabe gode fotografiske atmosfære.

Digital trykt til at sikre en stærk følelse af virkeligheden.

Lavet af non-glare & slidstærkt polyester.

Let, nem at hænge;

Specifikationer:

Materiale: Polyester

Emne Størrelse: 1.5 * 3m / 4.9 * 9,8 ft

Element Vægt: 436g / 15.4 oz

Pakke Størrelse: 40.5 * 6.5 * 5.5 cm / 15.9 * 2.6 * 2.2"

Pakke Vægt: 441.5 g / 15.6 oz

Pakke Liste:

1 * Baggrund

Bemærk:

1. Kun den baggrund er inkluderet i prisen.

2. For at lette transport og emballage, baggrund vil blive foldet under forsendelse, hvilket resulterer i øget; fortvivl ikke, det påvirker ikke at bruge, og tilbagebetaling metode er som følger:

2.1 Polyester fiber materiale, edb-udskrevne billede, ikke vaskbar.Du kan bruge jern ved at trykke på fra ryggen, Hvis det er nødvendigt, bedes du strygejern bagsiden af overfladen med damp strygejern men ikke tør jern, og temperaturen bør kontrolleres på omkring 30 grader.

2.2 Rulle det op tæt med en cylinder, og vente i 3-4 dage.Eller hæng den op om 3 dage.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hestespecialisten.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Hestespecialisten.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

  • Pakke: Ja
  • Mærke: docooler
  • Model-Nummer: t Video Studio Foto Baggrund
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)