Bil Elektrisk Vindue Kontrol Dobbelt Skift-Knappen For Renault Clio II 2 8200 060 045

Beskrivelse: Dette er en bilrude elektrisk kontakt, som kan bruges til Renault del af bilen.Det er lavet af høj kvalitet plast, meget holdbar og let.Dens cool sort design selv perfekt pasform til din bil og gøre din bil mere ædel.Det er virkelig en god udskiftning af ødelagte eller slidte ud af bil vindue skifte.Funktioner: 1. Lavet af høj kvalitet plast, som er holdbar og let. 2. God erstatning for din slidte eller knækkede tænder. 3. Cool sort farve design, perfekt pasform til din bil og dekorere din bil mere ædel.Specifikationer: Materiale: Plastik Farve: Sort Voltage: 12V Strøm: 16A Pin-Nummer: 10 Placering på Køretøjet: Rigtige Pakke Vægt: 51g Fremstilling varenummer: 8200 060 045 Montering: Velegnet for Renault Clio II B0, B1, B2, CB0, CB1, CB2, SB0, SB1, SB2 (1998-2014) Pakken Indeholdt: 1 x Window Kontrol Skifte

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hestespecialisten.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

 • Element Type: Skifter
 • Item Bredde: 2.5inch
 • Mærke: VGEBY
 • Item Længde: 3inch
 • Specielle Funktioner: Andre
 • Materiale Type: Plast
 • Model Navn: Vinduet Kontrol Skifte
 • Element Vægt: 0.026kg
 • Emne Diameter: 0inch
 • År: 2016
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: CCC
 • Item Højde: 0inch