Industrien bruger pp plast shredder grinder crusher maskine ,affald, plast grinder ,plast grinder maskiner til salg

Beskrivelsen af plast flaske crusher maskine: Alle struktur er lavet af stål,betydelig og varigt,hvis det vil ikke påvirke af uncrushed resterende plast holde effektivitet.Har en tung bærende,belastning forhindre, at olie-lækage og støj fra procession ingen vibrtion under behandling, og sørg for, at produkter, der ikke er forurenet af olie.En safety protection system tilslutning mellem magt og ikkeeller for at forhindre overbelastning,skal du vedlægge sikker pad til at forhindre rengøring kniv i sikkerhed position.Graduering på kniv strectch ind og ud,en sløv kniv kan blive poleret og fortsætte med at bruge for lang tid.Møllen blød og hård plast tank,knuser og filter net,let rengøring.Glidende hjul på stand til at bevæge sig let.Bemærk venligst nedenfor !!!

1, Hvis du vælger "Skibsfart", vil vi hjælpe dig med at arrangere overførslen af havet og levering til dit nærmeste havn!Hvis skibsfart, at vores tilbud er baseret på CNF handelsbetingelser!Det betyder, efter ankommer destination havn, køberen skal betale destination port gebyrer (f.eks terminal håndtering, dokumenter, afgifter, opbevaring afgifter, ect), skat at gøre toldbehandlingen og afhente varer.

2, Hvis du vælger "Forsendelse med fly ", vil vi hjælpe dig med at arrangere forsendelse med fly og levering til dit nærmeste lufthavn!

Hvis forsendelse med fly, efter ankommer lufthavnen , køberen skal betale skat for at gøre toldbehandlingen og afhente varer.

3, Hvis du vælger "Forsendelse ved express ", vil vi hjælpe dig med at arrangere overførslen af

international express (som DHL / TNT / FEDEX,ECT) og direkte levering til din adresse (dør TIL DØR SERVICE)!

Hvis forsendelse med hurtig, efter ankommer , køber kun skal betale skat er ok.

4, Hvis du vælger "Forsendelse af toget", vil vi hjælpe dig med at arrangere forsendelsen med Tog + Lastbil

og direkte levering til din adresse (dør TIL DØR SERVICE)!

Hvis forsendelsen med Tog + Lastbil , efter ankomsten, at du ikke behøver at betale noget mere!vores tilbud, der allerede er inkluderet told og gebyrer!

Denne metode vigtigste egnet til de kunder, der kommer fra Rusland, Kasakhstan, Kashmir, Mongoliet, usbekistan og andre indre land.

5, Hvis du vælger "Ikke medtaget gods", vil vi hjælpe dig med at arrangere den produktion, i mellemtiden, vil vi kontakte dig og anbefale den mest velegnede forsendelse metode i henhold til din situation!

6, Købere bør inspicere pakken / varerne omhyggeligt, før du tilmelder modtagelsen af varen.

Hvis der er nogen skader, skal du kontakte din lokale TNT / DHL / Fedex for at bede klager og krav,

venligst kontakt med os inden for 24 timer.

7, maskinen størrelse og pakke størrelse(herunder vægt) er alle relevante tal,

Manuel måling, der kan være små fejl

  • Kapacitet af Arbejde Skål (Cup): 180-250 KG/H
  • Effekt (W): 4000/7500W
  • Spænding (V): 220/380V
  • Materiale: Rustfrit Stål
  • Tilbehør: NO
  • Funktion: Slibning
  • Mærke: LEIBIN BL
  • Model-Nummer: Model
  • Certificering: CO