Perler & Smykkefremstilling

2stk Bee Insekt Golden forgyldt Banet CZ Halskæde Vedhæng Lås Cubic Zirconia Smykker Stik DIY Fine Smykker

Rating
kr123.98

Smykker Beskrivelse

Elementer Info: forgyldt Banet CZ Halskæde Vedhæng, Øreringe og Kvast Micro fælles Landbrugspolitik Smykker Stik&clasp

Størrelse: 38*28 mm

Materiale: CZ ( Cubic Zirconia),Forgyldt,Sammensatte Metal

Salg Enheden: 2 STK/MASSE

BEMÆRK: ALLE ELEMENTER ER LIGE DET STIK,PERLER OG ÆDELSTEN ER IKKE INKLUDERET I PRISEN,DEN

BILLEDER MED PERLER OG ÆDELSTENE BARE VISE, HVORDAN MAN KAN BRUGE RESULTATERNE&KOMPONENTER!!!

Bemærk venligst, at før du køber

Min principper vil ikke acceptere, neutral eller negativ feedback, må du ikke acceptere lav score feedback!hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte mig på forhånd, vil vi forsøge at hjælpe dig og give dig tilfreds løsning!For gode forretninger, bedes du give mig til at forlade 5star positive feedback!

Hvis skadelig forlod os lave eller negative tilbagemeldinger,Vores ID vil blive meddelt Asien Smykker Association, sammen med andre smykker leverandører blacklist, for evigt forbud mod køb af vores store merchandise!

International Fragt

Gratis fragt via E-Pakke/Kina post air-mail-Levering med Tracking nummer,Tager omkring 10-20 arbejdsdage.

Ud over at vi har fået en anden og meget hurtigere forsendelse metode, som normalt tager kun 5-8 arbejdsdage efter ankomsten.Men ekstra shipping gebyr, som skal betales af køberne.Hvis den hurtigere forsendelse måde er nødvendigt, bedes du e-mail os, så snart du har bestilt de varer og vi vil vælge den hurtigere måde for dig.

Feedback

Din tilfredshed er vores endelige mål!

Du er velkommen til at kontakte os når som helst, hvis du har nogen spørgsmål.Hvis du er tilfreds med vores service og produkter, bedes du klassificere de oplysninger om transaktionen, og efterlade os en positiv feedback og 5-stjernet.

Vi vil gøre det samme for dig.Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os først, simpelthen forlader negativ eller neutral feedback, kan ikke løse alle problemer.

Kontakt Os

Vi bekymrer os om vores værdsatte købere, hvis du har nogen spørgsmål, er vores Kundeservice medarbejdere vil være meget glad for at hjælpe dig.

Vi Forsøger vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, vi kan ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.tillad 24 timer for os til at reagere.

Returret

Alle afkast er accepteret inden for 7 dage efter modtagelsen af varen.Tilbagebetaling er baseret på prisen købt ekskl forsendelse & håndtering koster.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Element Vægt: 1g
  • Materiale: Cubic Zirconia
  • Item Bredde: 1inch
  • Smykker Resultater Type: Stik
  • Item Højde: 1inch
  • Emne Diameter: 1inch
  • Item Længde: 1inch
  • Element Type: Smykker Resultater