Måling Og Analyse Instrumenter

1 STK Jord Meter FS200-SHT20 Jord Meter / Luftfugtighed Temperatur Sensor Jordens Temperatur Sensor Elektriske Måle-Adgang

Rating
kr126.00 kr73.05

1 STK FS200-SHT20 Jord Meter / Luftfugtighed Temperatur-Sensor

Beskrivelser:

Denne jordens fugtighed temperatur sensor er digital, opløsning på op til 14 stykker.funktioner høj pålidelighed og stabilitet på lang sigt.Med bred anvendelse: som edb-rummet overvågnings -, VVS -, vejr-station, lager, byggeplads, konkrete test blok registrerings -, landbrugs-drivhus, blomster børnehaven, osv.

Funktioner: Digital opløsning på op til 14 stykker.Indre selv kalibrering uden yderligere kalibrering.Den temperatur og fugtighed er tæt sammen, bekvemt for dugpunkt måling.Denne jordens fugtighed temperatur sensor har høj pålidelighed og stabilitet på lang sigt.Udsøgt produktet er egnet til site anvendelse og produkt integration.

Ansøgning anvendelsesområde: Computer rummet overvågnings -, VVS -, vejr-station, lager, byggeplads, konkrete test blok registrerings -, landbrugs-drivhus, drivhus, blomster børnehaven, osv.

Specifikationer:

Model: FS200-SHT20

Arbejder spænding: 3,3-5V

Arbejder løbende: ≤15mA

Måleområde: temperatur: - 20 ℃ ~ 100 ℃, luftfugtighed er 0 ~ 100% RH

Arbejdsvilkår: - 20 ℃ ~ 90 ℃, 0 ~ 99% HØJRE

Betingelser for opbevaring: - 20 ℃ ~ 80 ℃, 0 ~ 95% RH nøjagtighed Luftfugtighed : 3%

Temperaturnøjagtighed: 0.5℃

Line længde: 160cm/på 62,9 tommer

Vægt: 70g

Pakke Inkluderet:

1 x Jordens Fugtighed Temperatur-Sensor

{imageURLs}

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling håndtere ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores lager til rådighed for hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for indløb pligt, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den nye emballage, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den newl tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hestespecialisten.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

 • Mærke: WALFRONT
 • Arbejder Spænding:
 • Brug: udendørs
 • Længde:
 • Power Type: Andre
 • Arbejder løbende:
 • Teori: Temperatur-Sensor
 • Model-Nummer: Jord Meter
 • Er Smart Enhed: No
 • Skærm Type: Digital
 • Certificering: INGEN
 • 1: Jord Meter
 • Model:
 • Antal Måling Af Temperatur: 100°C - 119°C
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Skærm Størrelse: 1,9 Inches & Under
 • Stil: Integreret