Tøj Sy & Stof

2018 Nye 20mm 100pcs/taske Silke Mini Kvast Charme Smykker at Gøre Resultaterne Materialer Fund&Komponenter materiale 18colors

Rating
kr52.64 kr39.49

Navn:Rayon Kvast

Materiale:Rayon

Farve: som billede Vægt : ca 60g/sæt (Bemærk, at 1-3g forskel) Bemærk :

1. Der kan være meget lille farve forskel mellem patches forårsaget af fabrikkens produktion, sugguest du at købe én farve på én gang. 2. Der er en litlle farve, forskelle mellem varen og billeder, som er uundgåelig. 3. Normalt, prisen er uden tracking.Hvis du ønsker at spore din s pakke, du forsøger at foretage per ordre over 7$. Om OS

Vi startede med Perler og Smykker Levering forretning i 2003 , da der kun var 2 medlemmer i vores team, og kun levere vores smykker lave produkter til et par kunder !Nu har vi blev en professionel leverandør , og levere perler og smykker leverandører til kunder over hele verden , vores kunde, herunder Kina-Butik , Grossist , Importør , Perler, Shop , Smykke-Designer , osv .Vi elsker senge & smykker , håber vi at give vores produkt til, at flere og flere købere !Tak for at give os mulighed for at servicere dig , vil vi gøre vores bedste for dig !

Pakning Detaljer

Om Forsendelse

1. Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter, at et klart betaling.

2. Elementer vil blive sendt til den adresse, der er på din Escrow, sørg for at den er korrekt.Og hvis du ønsker at ændre din adresse, bedes du kontakte os, før din betaling.

3. Hvis IKKE receiveed inden for 4 uger, bedes du kontakte os for at få hjælp.

4. Normalt pakker vil blive sendt af Kina post Air Mail, som vil tage 15-25 arbejdsdage, afhængigt af de lande, vejrforhold, fest, ferie og så videre.Hvis du har brug for elementer i fart, så kontakt os for endnu en levering metode (som nedenfor ), som har behov for EKSTRA GEBYR.

FAQ

Betalingsmetoder

Bare føler sig trygge ved at betale os via Hestespecialisten.dk Spærrede via Visa , MasterCard , QIWI , Western Union og Bank-Overførsler .Din betaling er kun frigivet til os, efter du bekræfte, at du har modtaget varen.

Feedback & Efter-Salg Service

Det er værdsat, at du kunne forlade os positive tilbagemeldinger, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Bare du velkommen til at kontakte os på første gang, når de møder noget problem, vi har mere end ti års værdifuld erfaring på dette felt, som et resultat, vi kan løse nogen problemer for dig.Bemærk lad ikke negative feedback eller åbne en tvist.Har tillid til os, nogen ulykker vil blive løst .

Meddelelse

Hvis du ønsker at returnere varer,er du nødt til at bære fragt .Tak for din forståelse.

  • Mærke: Hua Ming Ce
  • Type: Nøglen Kvast
  • Model-Nummer: KN-FXO023
  • Materiale: 100% Rayon
  • Bruger: Hjem Tekstil