Ny Professionel Målmand Handsker Med Hånden Voksne Børn Målmand Handsker Tyk Latex Glat Fodbold Træning Størrelse

Bullet Punkter: 1、Designet til Dig: målmand handsker med dobbelt håndled design, god funktionalitet, fuld af størrelser og iøjnefaldende udseende (størrelser 8-10 stilarter), med perfekt pasform til træning eller kamp.

2、Dobbelt Håndled Design og Sikkerhed: målmands handsker har en dobbelt-design armbånd, hvis inderste lag er strikket elastisk og yderste lag er sår bandage, så de kan kontrakten dit håndled muskler bedre og fast og beskytter håndleddet af brugeren.

3、Hårdeste Sparer og Kontrol: målmands handsker har anti-slip og slid-resistente 3 mm latex på toppen af 3mm skum, denne tarvelige skum konstruktion giver maksimal effekt støtte og greb for bedre boldkontrol i alle vejrforhold.som kan give dig særdeles stærk kontrol og fodfæste, når du håndterer bolden, selv under våde forhold.I mellemtiden, det unikke design giver dig den bedste bold-kontakt til de hårdeste sparer i spil.

4、Finger og Håndflade Beskyttelse: Der er fingersave indersiden af hånden tilbage, der effektivt kan undgå forstuvning forårsaget af overdreven udadvendthed.og meget tyk polstret latex skum kan tilbyde mere dæmpning beskyttelse til din håndflade og samtidig sikre, at de er komfortable.

5、100% Tilfredshed Garanteret: Hvis du ikke er 100% tilfreds med dine handsker, bare kontakt os.Vi tilbyder en 30-dages 100% refusion eller udskiftning.Giv os en chance for at gøre det rigtige, du vil ikke blive skuffet.Det er vores fornøjelse at hjælpe dig med dine problemer!

Funktioner:

1. Lavet af helt nye importeret læder, det har en god fleksibilitet og høj slidstyrke.

2. De importerede latex kan øge friktion og modstand målmand handsker og give dig en ny oplevelse.

3. Det kan beskytte dine fingre og reducere skader din modstander, så du bedre kan beskytte dig selv fra target skydning.

Specifikationer:

Navn: Målmand Latex Handsker Fuld Finger Vagt

Materiale: importeret latex, læder

Farve: blå

Størrelse: 8#, 9#, 10#

Størrelse:

8#(palm længde: ca 18-19cm/7.09-7.48 tommer)

9#(palm længde: ca 19-20cm/7.48-7.87 tommer)

10#(palm længde: ca 20-21cm/7.87-8.27 tommer)

Scene: udendørs fodbold sports aktiviteter

Packing Liste:

1 Par Handsker

  • Mærke: keptfeet
  • Model-Nummer: handsker
  • Materiale: importeret latex, læder
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)