Camping & Hiking

6STK Børn Udendørs Udforskning Sæt Kids Adventure Pack Med Kikkert, Kompas Forstørrelsesglas Fløjte

Rating
kr91.70 kr65.11

6STK Børn Udendørs Udforskning Sæt Kids Adventure Pack Med Kikkert, Kompas Forstørrelsesglas Fløjte

Bullet Punkter: 1、Nem at transportere: Tilbringer tid med sjov og gavn.Opfordrer til at elske og videnskabelige udforskning af naturen.Uanset om det er indendørs eller børn, udendørs spil, små vandreture rygsæk giver mulighed for nem at bære overalt.En fantastisk til sport games, jagt, vandreture i naturen og vildmarken ekspeditioner.

2、Pakke Inkluderet: 6 gaver i én kompakt sæt uden legetøj for børn.Denne cool kit indeholder 4x30mm kikkert til børn, 3x60mm forstørrelsesglas børn, LED håndsving lommelygte, fløjte, kompas og en kids vandre rygsæk som er bekvem for både hjemme-opbevaring og udendørs spil for børn.

3、Ikke Mere at Sidde Derhjemme: Dit barn vil glemme alt om computer og vil være glad for at få denne udendørs legeredskaber.

4、Sikkerhed for Children: Få en sikkerhed verificeret børn gaver, og du behøver ikke at bekymre dig om dine børn vil være sikker, ved hjælp af enhver af tilbehør.

5、Lad Eventyret Begynde: Denne udendørs legetøj, der er perfekt til camping spil, foregive, at spille, og det opfordrer børn udendørs aktivitet og opdagelsen af naturens vidundere.

Beskrivelse: Dette er ikke bare et stykke legetøj, det er en spiller, som dit barn vil tilbringe mere tid udendørs

Hvis dit barn er 6 7 8 eller 9 år gammel, han vil blive en rigtig detektiv med vores spion-kit, og hvis han er kun 3, 4 eller 5 år gamle, og vores læring legetøj, der vil give ham mulighed for at udforske verden hurtigere.

Sættet Indeholder: 1. Børn kikkert: 4x magt forstørrelse og en 30mm objektiv diameter.Okular lavet af gummi for bedre beskyttelse.Kommer med en hals snor og en bæretaske.

2. LED Mini-Lygter: behøver ikke batterier.Når det indbyggede batteri løber ud, tryk blot på håndtaget for at genoplade.

3. Kompas for børn: Lær dine børn, hvordan at finde den retning, og hvordan til at læse kort.Great for family udendørs ture.

4. Børn forstørrelsesglas: Fantastisk til at studere insekter, blomster, blade eller andre små.Også du kan lære dit barn hvordan man laver en brand med det, og det vil være et eventyr!

5. Fløjte: Kan hjælpe med til at sende et signal til forældre og være på sikkerheden.Har et reb om halsen, s det er svært at mistet det

6. Kommer med rygsæk for nem transport udendørs.

Specifikation:

Betingelse: 100% helt nye

Materiale: ABS plast

Farve: som vist billeder

Vægt: ca. 400g

Tyder på: velegnet til 3 aldre gamle ovenfor børn.

Packing Liste:

1 x Kompas

1 x Lommelygte

1 x Fløjte

1 x Forstørrelsesglas

1 x Kikkert

1 x Taske

1.vi vil sende varer indenfor 2-5 dage efter betaling er bekræftet af platform(arbejdsdage ferie sæsoner).

2.forsendelsen af Kina Post, der er Registreret luftpost for mindre end 2 kg varer i 15-25 arbejdsdage , hvis du har brug for varen hurtigst muligt ,bedes vælge kommercielle hurtig forsendelse.

3.når du får vist de elementer, du bestilte,skal du kontrollere den grundigt i 24 timer.

4.hvis du ikke modtager de varer, når de levere tid kommer igen , skal du ikke bekymre dig , kan du komme til den oprindelige post office tjek det eller kontakt os først , vi vil hjælpe dig med at løse det .

1. Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder, at vi kan.

2. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 7 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køberen tilbagebetaling.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

3. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

1. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.

2. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

3. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.

4. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

 • Tyder på:
 • Størrelse: M
 • Farve:
 • Materiale:
 • Vægt:
 • Type: Lomme, Multi-Værktøjer
 • Condition:
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)

 • Author: Ocarovuncik
 • Date: 2021-01-14
 • very cute, kid likes
 • 5/5