Videospil

Bombningen Design Decal Cover til PS4 Slim Skin Sticker Til Sony Play Station 4 Slim Konsol og 2 Controller Beskyttende Klistermærker

Rating
kr61.07 kr42.73

Bombningen Design Decal Cover til PS4 Slim Skin Sticker Til Sony Play Station 4 Slim Konsol og 2 Controller Beskyttende Klistermærker

Funktioner: Høj kvalitet vinyl klistermærke til PS4 Slim Konsol og Controller Forhindre ridser og støv, og gør dit til PS4 Slim Konsol og Controller nyt og anderledes.Nem at installere, kan installeres på få minutter. 100% aftagelig, efterlader ingen stick residu eller beskadigelse, når den fjernes.Brugsanvisninger: Rens din For PS4 Slim Konsol Og Controllere overflade.Skræl et stykke Hud fra papir liner.IKKE at lade den selvklæbende side at røre ved noget.Bestemme placering, anvendelse Huden til overfladen ved hjælp af dine fingre eller siden af din tommelfinger, fra det ene hjørne af og arbejde din måde på tværs af overfladen.Under den kolde vejr eller for et bedre resultat, gælder varm luft til skiltets overflade for at aktivere kemisk agens efter at sætte mærkat huden på din Konsol og Controller.Pakke, Herunder: 1 x Konsol Hud 2 x controller skind.Bemærk: Controllere Ikke inkluderet i prisen.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1) Hvis du er i Brasilien , leveringstiden er 25-90 dage , ligegyldigt hvilken form for fragt måde, på grund af den brugerdefinerede.

2) Hvis du sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Expedited, måske nødt til at betale en vis skat, når du har underskrevet max.

3) Hvis du er fra Brasilien, Chile og Argentina , og vælg DHL/FedEx/TNT/UPS, bedes du provise os dit cvr-nummer for at hjælpe de varer, der passerer den brugerdefinerede fasterly.

4) Hvis du er fra Brasilien, Chile og Spanien , og vælg UPS shipping måde, du har brug for, til at vise betaling bevis, når du får boksen.

5) Hvis du er fra Schweiz, Sverige, Østrig , og vælg TNT som shipping måde, du har brug for, til at vise betaling bevis, når du får boksen.

6) Hvis du er fra Tyskland , og vælg TNT som shipping måde, du provise din virksomhed kode

7) Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os .Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

1), har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2) Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer , særlig grund til returneringen, og dit ordrenummer . 3) Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hestespecialisten.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4) Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. Når du afgiver en ordre, pls vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.

2. Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

3. Vi er ikke i stand til at garantere leveringstiden på den måde på grund af forskelle i fortoldning gange i forskellige lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dine produkter er kontrolleret.

4. Pls bemærk, at du er resposible for alle mulige yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.

5. Den shipping gebyrer omfatter ikke import af skatter, og du er ansvarlig for told.

6. Vi vil ikke refundere shipping gebyrer for afviste leverancer.

Returnerer:

1. Vi gør vores bedste for at tilbyde alle kunder den bedste service.

2. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 7 dage efter din modtagelse, på betingelse af, at de elementer, der er i deres oprindelige betingelser.

3. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de købere, der vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give en fuld refusion.

4. Købere bør forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

5. Køberne vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

1) 8 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti . 2)Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage , hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer .VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Hestespecialisten.dk!

 • Funktion 5: for ps4 slank vinyl klistermærke
 • Kompatibel Mærke/Model: Sony
 • Funktion 7: vinyl skin sticker
 • Med Bluetooth: No
 • Funktion 8: for ps4 slank
 • Funktion 6: for ps4 slank vinyl skin
 • Indslag 2: for ps4 slank decal
 • Model-Nummer: for ps4 slank
 • Funktion 3: for ps4 slank mærkat
 • Funktion 4: for ps4 slank vinyl decal
 • Mærke: Ricoddaa
 • SONY Model: PLAYSTATION4
 • Med USB: No
 • Funktion 1: for ps4 slim skin

 • Author: Hakimieyy89
 • Date: 2021-02-05
 • La verdad es que el envío muy bien, las pegatinas parecen buenas y está muy chulo. Lo malo es que la pegatina me ha llegado con una ralla rota que se ve y se nota al tacto, es como si estuviese cortada por ahí con un cutter. Una pena, si no fuese por eso le daba 5 estrellas.
 • 3/5