Måling Og Analyse Instrumenter

Fasefølge protector TL-2238 Power protector Spænding ubalance beskyttelse 220V-380VAC 5A 50/60Hz

Rating
kr35.89 kr33.75

Produkt beskrivelse :

For det første, beskyttelse karakteristika Karakteristika for beskyttelse

1. Den dynamiske fase, statisk fase beskyttelse: refererer til den beskyttede enhed i en kørende stat eller af en ikke-kører stat, en fase åbne fase fejl. Indikator lampe i form af: rødt lys, og prioritet.

Fase beskyttelse mod tab: Det betyder, at enhver fase fase opstår tab, når den beskyttede kredsløb er i at køre eller stoppe status. I dette tilfælde, den røde indikatorlampe vil være tændt og have højeste prioritet.

2. Forkert fase beskyttelse: for at forhindre L1, L2, L3 tre-faset AC-strømforsyning, fase rækkefølge er forkert en beskyttende foranstaltning. Øjeblikkelig handling. Indikator lampe i form af: gul lampe lyser;

Fase modsatte beskyttelse: Det er en sikkerhedsforanstaltning, der handler med det samme, som beskytter L1, L2, og L3 tre fase mod forkert tilslutning sekvens. I dette tilfælde, den gule indikatorlampe vil være tændt.

3. Spænding ubalance beskyttelse: refererer til de tre-fase spænding ubalance, vil påvirke den sikre betjening af udstyr af en spænding ubalance sats af beskyttelse. Spænding ubalance, prisen er højere end 8% af tiden. Indikator lampe i form af: Fase rødt lys, og prioritet.

Spænding ubalance beskyttelse: Mens en beskyttelse af spænding ubalance sats > 8%, skævhed af tre fase spænding vil påvirke den sikre drift af udstyr. I dette tilfælde, at der er en fase miste det, og den røde indikator vil blive belyst og prioriteret.

4. Forsinkelse beskyttelse: der er en fejl vises, når skærmen forsinkelse 1~2 sekunder efter operationen, relæ udgivelse;

Forsinkelse beskyttelse: Når fejl sker, vil skærmen forsinkelse 1~2 sekunder til at handle, og slip den.

For det andet, ydeevne Karakteristika ydeevne

1. Skærm beskyttelse funktion er ikke påvirket af kredsløbet eller belastningsstrøm, indkoblingsstrøm, ubalance aktuelle og belastning egenskaber. I stand til fuld ydeevne, alt-vejr langsigtet arbejde. Strømforbrug ikke mere end 2W;

Beskyttelse funktioner af relæ må ikke være påvirket af aktuelle intensiteten af kredsløb eller belastning, impuls nuværende ubalance aktuelle og indlæse karakteristika. Relæet kan på lang sigt arbejde under fuld kapacitet og fuld klima. Strømforbruget er lavere end 2W.

2. For motor beskyttelse, når motoren ledningsføring er ikke påkrævet; og

Der er ingen krav til tilslutning metode, når det bruges i forbindelse med beskyttelse af motor.

3. Dette produkt lever op til GB/T 14048.1-2000, GB14048. 5-2001 eqv IEC60947-1:1999; og

Dette produkt foranstaltninger op til GB/T 14048.1-2000, GB14048. 5-2001 eqv IEC60947-1:1999.

4. Dette produkt er EMC-kompatibel GB4343-1995 radio interferens karakteristika af målemetode og den tilladte værdi;

EMC af det produkt, der måler op til de grænser og metoder til måling af radio forstyrrelse egenskaber GB4343-1995.

For det tredje, at arbejde for funktioner af de Egenskaber, der arbejder

1. L1, L2, L3 tre-fase kontakt linje er korrekt, overvåge grønne lys er tændt, relæet trækker-i; hvis den fase rækkefølge er forkert, skærmen gule lys, så længe udveksling L1, L2, L3 tre-fase i nogen af de to faser, vil skærmen være i stand til at identificere den fase, sekvens og fungerer korrekt. Når den beskyttede enheden fungerer korrekt, vises, når den gule lampe er tændt, relæet må ikke trækkes i gang, skal anses for at være uden for den linje, fase rækkefølge er forkert forbindelsen, Skærmen er anti-misconnection beskyttelse funktion;

Hvis tilslutning for L1, L2 og L3 faser har ret i, at det grønne lys af relæet tændes, og relæet lukker.Hvis de er forkerte, det gule lys af relæet tændes.Udveksling af to af dem, vil relæet acceptere den fase, sekvens og begynde at arbejde normalt.I dette tilfælde, at der opstår med gult lys, der lyser, og relæet ikke-lukket efter det beskyttede udstyr fungerer normalt, bør det være et forkert tilslutning af eksterne kredsløb.Relæet har en funktion til beskyttelse mod forkert tilslutning.

2.L1、L2、L3三相缺相时,红灯亮,绿灯不亮,继电器释放;电压正常时恢复,绿灯亮,继电器吸合;

Mens nogen af disse L1, L2 og L3 faser er Na fase, det røde lys er tændt med utændt grønt lys og udgivet relæ.Mens spændingen kommer tilbage til det normale, det vil komme umiddelbart med tændte det grønne lys og lukket relæ.

3.L1、L2、L3接三相交流电压, IKKE、COM为常开触点;NC、COM为常闭触点。直接使用导线连接接线端子;

L1, L2 og L3 forbindelse med trefaset VEKSELSTRØM.NEJ, COM er normalt åben kontakt til punkt og NC, COM er normalt lukket kontakt punkt.Brug føre til at forbinde terminalen direkte.

 • Måling Af Sortiment: /
 • Model-Nummer: TL-2238
 • Skærm Type: Andre
 • Fase: Tre Fase
 • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK
 • Antal Driftsstrøm: 19A & Under
 • Nøjagtighedsklasse: 1
 • Strømforsyning: AC
 • Driftstemperatur: /
 • Nominel Spænding: 380V
 • Mærke: VIDONIA